Annons

Forma Framtid invigde ny lokal för gruppträning

Forma Framtid invigde ny lokal för gruppträning

Forma framtids satsningar fortsätter. På lördagen invigdes den nya salen för gruppträning och redan där och då pratade delägarna om nästa steg.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Dansare visar framfötterna - stor dansshow i Ydre på onsdag

Årets upplaga av Dansens vecka i Östergötland är i full gång. På onsdag når evemanget i Ydre. I Kulturverkstan bjuds under kvällen på stor dansshow med både street och bugg.

Män misstänka för spektakulärt inbrott

Två män misstänks för att ha gjort inbrott på brandstationen i Landsbro. Syftet var, enligt vad den ena mannen uppgett i polisförhör, att skaffa verktyg för att kunna begå brott som genererar pengar.

Se läsarna bilder av Nässjös vackra sida

Medan Nässjö seglat upp på tionde plats i omröstningen om Sveriges fulaste stad, finns det läsare som vill ge en motbild.

Marken kan användas till vindkraft - fullmäktige tillstyrker ansökan

Frågan om att tillstyrka eller avslå Vattenfalls ansökan om att använda marken norr om Bruzaholm för vindkraftverk har varit uppe i kommunfullmäktige. En votering om beslutet krävdes, men det blev en stor majoritet som röstade för att tillstyrka ansökan.

Flera bostadsinbrott på Höglandet

Flera villaägare på Höglandet har drabbats av inbrott den gångna helgen. I ett fall fick gärningspersonen, eller personerna, upp bostadens kodlås medan man i övriga fall har tagit sig in fönstervägen.

Världsmästare kom till fullmäktige

Grattis igen, bandyvärldsmästarna Pernilla Elardt, Matilda Svenler och Frida Erlandsson! På måndagskvällen uppmärksammades deras skicklighet av Tranås politiker.

Alternativet: Förskola kan byggas på Jordgubbsfältet i Kvarnarp

Nu ser tjänstemän i kommunen över ytterligare ett alternativ till var den planerade förskolan i Kvarnarp ska placeras. Till det tidigare förslaget vid Dukers väg presenteras nu även tankar om att bygga på Jordgubbsfältet.
– Vi har en stor utmaning framför oss och vi jobbar med parallella spår, säger Marcus Åberg, planarkitekt på kommunen.

Fler brandmän behövs: ”Det sliter på bemanningen”

Att hitta tillräckligt med deltidsbrandmän är fortsatt ett bekymmer i Mariannelund. Måhända kan helgens öppet hus-hållande ändå väcka nyfikenhet och leda till att någon hoppar på gemenskapen på stationen.
Artikel 2 av 9
Dansare visar framfötterna - stor dansshow i Ydre på onsdag
Tillbaka till startsidan