Annons

Från Sävsjö till Moskva

Från Sävsjö till Moskva

31-åriga Emelie Holmqvist visste tidigt att det var mode hon ville syssla med. Och nu, vid 31 års ålder, kan hon titulera sig frilansande stylist och moderedaktör på magasinet Numéro i Moskva.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Nu byggs puben om – får större fokus på mat

Stadshotellet bygger om puben. Efter tio år i samma skrud, och över 20 år sedan förra renoveringen, var det dags för ett ansiktslyft. Dessutom förändras verksamheten en smula.

Bil körde in i träd – kvinna fick livshotande skador

Två personer fick föras till sjukhus efter att de kört av vägen i sin bil på måndagseftermiddagen. En av dem fick livshotande skador.
Olyckan inträffade på riksväg 31 norr om Vetlanda, i höjd med Nydala industriområde.

Stor kritik mot Aneby Bostäder - beviljas inte ansvarsfrihet

Aneby Bostäders ordförande och vice ordförande beviljas inte ansvarsfrihet för 2017. Det beslutet har fattats av kommunfullmäktige.

Landsbygdsministern på besök i Aneby

Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S) besökte Aneby på måndagskvällen som en del av sin Sverigeresa. Han träffade partikamrater och talade på ett öppet möte i Gransnäs ungdomsgård.
– Vi måste sluta klyftan mellan land och stad, säger han.

Migrationsverket stänger tillfälliga boenden

Fyra tillfälliga boenden i Jönköpings län avvecklas fram till den 31 juli 2018. Det gäller bland annat det tillfälliga asylboendet i Bruzaholm.

Man åtalas – misstänks ha slagit man med flaska

En man misstänks för misshandel efter en händelse på en adress i Eksjö i slutet av mars. Enligt åtalet ska den misstänkte mannen ha slagit målsäganden med en flaska.

Dansare visar framfötterna - stor dansshow i Ydre på onsdag

Årets upplaga av Dansens vecka i Östergötland är i full gång. På onsdag når evemanget i Ydre. I Kulturverkstan bjuds under kvällen på stor dansshow med både street och bugg.

Se läsarna bilder av Nässjös vackra sida

Medan Nässjö seglat upp på tionde plats i omröstningen om Sveriges fulaste stad, finns det läsare som vill ge en motbild.
Artikel 2 av 9
Nu byggs puben om – får större fokus på mat
Tillbaka till startsidan