Smålands-Tidningen

Annons

Angela invald i hemliga nätverket – bolaget omsätter 200 miljoner kronor

Angela invald i hemliga nätverket – bolaget omsätter 200 miljoner kronor

År ett omsatte Vaggerydsdottern Angela Wiss företag 100 miljoner. År två dubbelt så mycket. Nu är hon en av de 32 kvinnor som ingår i det högprofilerade 17-nätverket.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

De höll välgörenhetskonsert – skänker pengarna till Cancerfonden

Ingatorps kyrka bjöd under tisdagen på välgörenhetskonsert till minne av Gerd Ekestubbe Kallås. Konserten lockade många, och pengarna som kom in kommer att skänkas till Cancerfonden.

Pontus Frost: proffskarriären och satsningen mot den absoluta världseliten

Eksjökillen Pontus Frost, alias 'Frost', är en professionell spelare inom strategispelet Dota 2. Frost spelar för det svenska laget The Final Tribe, vilket placerar honom inom E-sportens toppskikt på både nationell och internationell nivå.
– Vi är bäst i Sverige, utan tvekan, säger Pontus Frost.

Brandmän från Jönköpings län skickas till katastrofläget i Dalarna

Stora skogsbränder rasar just nu på flera platser i mellersta Sverige. Ett 20-tal brandmän från Jönköpings län skickas därför till Dalarna för att hjälpa till med det avancerade släckningsarbetet.

Appen kan ge svar om cancer

En app som ger dig möjlighet att jämföra misstänkta hudförändringar över tid? Jo, den finns. Upphovsmannen är läkaren och Eksjöbon Jan-Olof Svärd.

Flera utmaningar efter tågolyckan

Bärgningsarbetet efter måndagens stora godstågsolycka utanför Mariannelund är redan i full gång. En tillfällig väg måste byggas för att få utrustningen på plats, men redan nästa vecka kan rälsen vara öppen för trafik igen.

Operakonsert i Vallsjöbaden

På lördag kommer det att bjudas på musik i form av opera, operett och musikal när barytonsolisten Pär Fürst Nilsén, och pianisten Kerstin Jansson, uppträder på Vallsjöbaden.
– Jag hoppas på fint väder och mycket folk, säger Pär Fürst Nilsén.

Här är konstnärerna bakom välkomstskyltarna

Ingatorps välkomstskyltar är klara, men det har varit ett långt arbete bakom dem. Maria Larsson och Gun Granlund är konstnärerna som målat bilderna.

På lördag öppnar parken upp för Kanonkväll

– Det är en del att hålla i men allt går enligt planen, berättar initiativtagaren Lennart "Himmestorparen" Nilsson.
Det är bara dagar kvar innan det smäller i Ingatorp. Kanonkväll gör comeback på lördag.
– Det är en del att hålla i men allt går enligt planen, berättar initiativtagaren Lennart "Himmestorparen" Nilsson som under tisdagen hade ett arbetslag från LRF på plats för att sätta upp bord och bänkar inför lördagens händelser.
Artikel 2 av 9
De höll välgörenhetskonsert – skänker pengarna till Cancerfonden
Tillbaka till startsidan