Annons

Ingen brist på frisersalonger i Eksjö: ”Finns uppenbart en marknad för det”

Ingen brist på frisersalonger i Eksjö: ”Finns uppenbart en marknad för det”

För den som känner att de vill ha en helt ny frisyr eller bara klippa topparna finns det 20 frisersalonger att välja på i Eksjö. I december öppnar det två nya som kommer från Nässjö.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Scoutlägret rullade igång – trots eldförbud

Omkring 300 stycken av Höglandets Equmeniascouter, ledare och volontärer, samlades på det årliga scoutlägret strax utanför Eksjö.
– Alla får vara med, säger stationsledare Urban Gustafsson

Beslutet om gemensam nämnd skjuts upp

Det blev inte mycket till debatt om budgeten för 2019 i kommunfullmäktige. Samtliga partier var eniga om att följa budgetberedningens förslag.
Däremot kunde man inte enas när det gällde en gemensam överförmyndarverksamhet för Höglandet. Beslutet skjuts upp till nästa möte i september.

Efterfrågan på att ha gatlampor tända efter midnatt

Möjligheten att ha fler än varannan gatlampa tänd mellan 00.00-05.00 ska hänskjutas till budgetberedningen. Frågan är aktuell då ett medborgarförslag lämnades in om just gatlampornas belysning, och att när de är släckta skapar det en otrygghet.

Nya scheman ska minska stressen - Ivarsson vill satsa på vårdpersonalen i Eksjö

Han vill satsa på vidareutbildning, ökat utbyte mellan sjukhusen och nya scheman. Efter snart ett år på nya jobbet är Kjell Ivarsson varm i kläderna och har en rad idéer om hur länets akutsjukvård ska förstärkas och utvecklas och personalförsörjningen tryggas.

Springer till Kebnekaise för livet

Jan Haak drabbades av cancer två gånger om. Först när hans fru gick bort i sjukdomen och därefter själv. Nu är han på väg till Kebnekaise från Malmö för att hylla livet och längst vägen tar han sig tid för att möta människor.

G som i golf och gemenskap - Eksjö GK:s seniora-damer tävlar och trivs ihop

Varje torsdag samlas seniora-damerna i Eksjö GK för en runda med klubba och boll på Skedhult. En träff med lika delar motion och social gemenskap - och många klockrena träffar.

Anders och Charlotte Wall fascineras av Kulturgatan

Kulturgatan i Bodafors sjuder av liv. Här möter gammalt hantverk ny design. Anders och Charlotte Wall förundras av hur den lilla bruksorten utvecklats och de ser stor potential för framtiden.

Kulturvandring på markerna i Kvarnarp: "Vill lyfta fram de kulturhistoriska värdena"

Under onsdagskvällen genomförs en kulturvandring på Kvarnarps marker, dit allmänheten är välkommen att delta. Det är Naturskyddsföreningen i Eksjö som har tagit initiativ till kvällen, med besök från Jönköpings läns museum, som ska informera om området ur ett landskapshistoriskt perspektiv.
Artikel 2 av 9
Scoutlägret rullade igång – trots eldförbud
Tillbaka till startsidan