Smålands-Tidningen

Annons

Insamling för att rädda inbrottsdrabbat stall

Insamling för att rädda inbrottsdrabbat stall

Det senaste inbrottet mot Stall Sillefall har slagit hårt på verksamheten, som drivs helt ideellt. Nu vill många hjälpas åt för att rädda stallet. En av dem är Tranåsbon Linda Wiss.
– Vi är jättetacksamma för allt som kommer in.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Medborgare tycker till – nya förslag på att förbättra Eksjö

Sex nya förslag från kommuninvånare har lämnat in där de uttrycker hur de tycker att kommunen kan förbättras. Bland förslagen finns fler papperskorgar, cykelställ, bättre öppettider till återvinningscentralen samt och att Södra Storgatan blir bilfri.

”Löjligt enkelt” att lösa klimatkrisen

Det är löjligt enkelt att lösa klimatkrisen, om vi vill. Bakom budskapet står Johan Ehrenberg, debattör, författare och entreprenör. Det börjar med oss själva.

Hälften av svenskarna känner inte till att det snart är EU-val

Du vet väl att det är dags att rösta i EU-valet den 26 maj?
Jaså inte? I så fall är du långt från ensam – en färsk undersökning visar att 59 procent av de tillfrågade svenskarna inte känner till att EU-valet hålls om en månad.

Uddamålsförlust för Sommen mot Ekhagen

Uddamålsförlust för Hultagård mot VSGF/JAIK

Hon ska driva restaurangen vid Mycklaflon: "Det här är min passion"

Campingägarna Hanny Harmsen och Ben Schimmel funderade på att avveckla restaurangen ute vid idylliska Mycklaflon. Men då fick de ett oväntat besök.
Här berättar Diana Kolk om sina planer, varför hon trivs så bra i Sverige och hur restaurangen fick det något annorlunda namnet – Trollpackans kök.

Misstänkt rattfyllerist stoppades utanför Tranås

När polisen stoppade en bilist i Gripenberg visade han tecken på att vara påverkad. Han misstänks nu för drograttfylleri och grov olovlig körning.

Inga 72 timmar vid vinterkräksjuka: "Det håller vi fast vid"

Efter sista symptom vid vinterkräksjukan skiljer sig timmarna man ska vara hemma för förskolebarn och vuxna. I ett medborgarförslag föreslås att personer ska vara hemma 72 timmar, något som barn- och ungdomsnämnden inte tycker man behöver tillämpa.
Artikel 2 av 9
Medborgare tycker till – nya förslag på att förbättra Eksjö
Tillbaka till startsidan