– Det är självklart fantastiskt kul att ha blivit nominerad efter allt jobb. Både på det privata och professionella planet känns det kul att bli uppmärksammad på det här sättet. Det känns hedrande, säger Ivan Martic, som till vardags driver IM Production med säte i Jönköping.

Evenemanget i slutet av mars arrangeras av Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA) tillsammans med Prins Daniels Fellowship. Evenemanget riktas helt och hållet till unga entreprenörer. Syftet är att samla unga entreprenörer där de får utbyta erfarenheter med varandra, för att på så sätt få bättre förutsättningar att växa.

– Det ska bli jättekul att träffa prins Daniel som själv har en bakgrund som entreprenör, fortsätter Martic.

För Ivan Martic började drömmen om företagande redan när han gick i skolan. År 2011 startade han sitt bolag IM Production, tre år senare omsatte bolaget 11 miljoner kronor. Företaget är inriktat på digital marknadsföring.

– Jönköping är en superbra plats att driva företag med närhet till många underleverantörer i regionen samtidigt bra avstånd till både Stockholm, Göteborg och Malmö, fortsätter Ivan Martic.

Prins Daniels Entreprenörsdag startade 2013, varje år samlar evenemanget ett hundratal särskilt inbjudna från hela landet.