Förra veckan fick vi se hur Johan Petersson från Sävsjö och de andra bönderna tog med några av tjejerna på gruppdejt. Johan spelade brännboll och badade badtunna med tjejerna och det verkade vara god stämning i gänget.

Under onsdagsens avsnitt var det dags för bönderna att välja vilka av beundrarinnorna som skulle få följa med till gårdarna. Johan Petersson började med att bjuda in Moa Svensson – som då tackade nej.

— Jag har funderat jättemycket. Jag tror tyvärr att vi har olika sidor som inte skulle passa i ett förhållande, sa hon i programmet, skriver TT.

Annons

När programledaren Linda Lindorff bad Moa att utveckla sitt beslut svarade hon följande:

— Mycket viktiga livsfrågor. Att få ihop livspusslet och göra så att båda blir nöjda.

Johan blev snopen av beslutet.

— Men det är inte bara jag som ska bestämma att jag ska ha hem någon utan det är ju också vad de har fått för uppfattning om mig, sa han.

I programmet spirade också känslorna mellan Fredrik Leandersson från Norra Unnaryd, utanför Jönköping, och Yvonne Larsson. Därmed är Fredriks del i programmet slut. I stället kommer ”revanschbonden” Marcus Sjöberg från Bönarp utanför Gränna in i programmet nästa vecka.

Marcus var med i Bonde söker frus allra första säsong 2006, men lyckades inte hitta rätt den gången. Nu får han ett nytt försök.