Nya avsnitt av "Playmakers" kommer att läggas ut på TV4 Play de närmaste tio måndagarna. Det är i första hand fruarna och flickvännerna till NHL-proffsen som tv-teamet kommer att följa. Elina Casell Hjalmarsson från Jönköping och NHL-proffset Niklas Hjalmarsson från Eksjö bor i Chicago och är ett av sex par som tittarna får bekanta sig med i totalt tio avsnitt.

Niklas Hjalmarsson spelar sedan 2007 i Chicago Blackhawks.

Elina Casell Hjalmarsson 29 år, gift med Niklas Hjalmarsson. Bor i Chicago, Illinois.

Sann..

Elina Casell Hjalmarsson 29 år, gift med Niklas Hjalmarsson. Bor i Chicago, Illinois.

Sanne Andersson, 27 år, förlovad med Jacob Josefsson. Bor i Hoboken, New Jersey.

Ellinore De Silva, 19 år, tillsammans med Pontus Åberg. Bor i Milwaukee, Wisconsin.

Emmeli Lindkvist, 24 år, tillsammans med Rikard Rakell. Bor i Orange County, Kalifornien.

Frida Hägglund, 25 år, tillsammans med Ludwig Byström. Bor i Austin, Texas.

Sofia Johansson, 20 år, tillsammans med Anton Blidh. Bor i Providence.

TV4 skriver i ett pressutskick att fruarna och flickvännerna kommer att följas när de lever den amerikanska drömmen medan de samtidigt behöver ta det största ansvaret för barnen och hemmet. I "Playmakers" kommer det också att fokuseras på den ensamhet som fruarna och flickvännerna ibland kan uppleva. Både saknaden efter sin man eller pojkvän när denne är iväg på bortaturnéer i NHL med laget och saknaden efter vänner och familj hemma i Sverige.

— "Playmakers"är en realityserie i sann girl power-anda. Dessa tjejer är inte bara kärleksfulla flickvänner utan även skarpa varumärkesbyggare, säger Crille Andersson, exekutiv producent på Bonnier Broadcasting som ligger bakom tv-produktionen.

TV4
NHL