Annons

Nu är det soloprojekt som gäller för Hannes

Nu är det soloprojekt som gäller för Hannes

Han spelar med Marcus och Martinus och gör nu en rejäl satsning på sång. Till Eksjö stadsfest kommer Anebybördige Hannes Jonsson med sitt band Ellen Andersson Quartet.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Ny bokning klar för Eksjö stadsfest

Artisten Shirin är Eksjö stadsfest senaste bokning. Soulartisten står på scenen 24 augusti.

Lena PH återvänder till Eksjö

En ny bokning är klar för Eksjö stadsfest, och det är Lena PH. Den Vetlandabördiga artisten var senast i Eksjö i november, i sommar återvänder hon igen.

Melloartist till Eksjö stadsfest

Artisten Dotter, som var med i årets melodifestival, kommer till Eksjö stadsfest.

Klart: Rolandz till Eksjö stadsfest

Senast dansbandet Rolandz besökte Eksjö stadsfest var 2016, nu är det dags igen. Senast gick det att dem i melodifestivalen med låten Fuldans.

Brolle klar för stadsfesten

Karismatiska Brolle är klar för årets Eksjö stadsfest. Grammisbelönade artisten intar stadsfestens största scen på fredagskvällen.

Klassiska punkbandet debuterar i Eksjö

Det klassiska punkbandet Dia Psalma kommer till Eksjö stadsfest för första gången i sommar. Bandet som gjorde en storstilad entré i början av 90-talet står på scenen den 25 augusti augusti.

Assergård ska uppträda i Eksjö

Svenska musikern Emil Assergård kommer till Eksjö stadsfest i slutet av augusti. Hans musik har fått fem guldskivor och sålt platina.

Ny bokning till Eksjö stadsfest - metalbandet Eleine

Till sommarens stadsfest i Eksjö kommer skivaktuella Eleine. Gruppens musik beskriv som symfonisk metal med pompa och förföriska övertoner.

Landsbygdsministern på besök i Aneby

Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S) besökte Aneby på måndagskvällen som en del av sin Sverigeresa. Han träffade partikamrater och talade på ett öppet möte i Gransnäs ungdomsgård.
– Vi måste sluta klyftan mellan land och stad, säger han.

Dansare visar framfötterna - stor dansshow i Ydre på onsdag

Årets upplaga av Dansens vecka i Östergötland är i full gång. På onsdag når evemanget i Ydre. I Kulturverkstan bjuds under kvällen på stor dansshow med både street och bugg.

Män misstänka för spektakulärt inbrott

Två män misstänks för att ha gjort inbrott på brandstationen i Landsbro. Syftet var, enligt vad den ena mannen uppgett i polisförhör, att skaffa verktyg för att kunna begå brott som genererar pengar.

Se läsarna bilder av Nässjös vackra sida

Medan Nässjö seglat upp på tionde plats i omröstningen om Sveriges fulaste stad, finns det läsare som vill ge en motbild.

Marken kan användas till vindkraft - fullmäktige tillstyrker ansökan

Frågan om att tillstyrka eller avslå Vattenfalls ansökan om att använda marken norr om Bruzaholm för vindkraftverk har varit uppe i kommunfullmäktige. En votering om beslutet krävdes, men det blev en stor majoritet som röstade för att tillstyrka ansökan.

Flera bostadsinbrott på Höglandet

Flera villaägare på Höglandet har drabbats av inbrott den gångna helgen. I ett fall fick gärningspersonen, eller personerna, upp bostadens kodlås medan man i övriga fall har tagit sig in fönstervägen.

Världsmästare kom till fullmäktige

Grattis igen, bandyvärldsmästarna Pernilla Elardt, Matilda Svenler och Frida Erlandsson! På måndagskvällen uppmärksammades deras skicklighet av Tranås politiker.

Alternativet: Förskola kan byggas på Jordgubbsfältet i Kvarnarp

Nu ser tjänstemän i kommunen över ytterligare ett alternativ till var den planerade förskolan i Kvarnarp ska placeras. Till det tidigare förslaget vid Dukers väg presenteras nu även tankar om att bygga på Jordgubbsfältet.
– Vi har en stor utmaning framför oss och vi jobbar med parallella spår, säger Marcus Åberg, planarkitekt på kommunen.
Artikel 2 av 17
Ny bokning klar för Eksjö stadsfest
Tillbaka till startsidan