Smålands-Tidningen

Annons

Våldsamma slagsmål plågar Furulundsskolan: ”Det är ett jätteproblem”

Våldsamma slagsmål plågar Furulundsskolan: ”Det är ett jätteproblem”

Det har varit oroligt på Furulundsskolan under de senaste veckorna. Flera konflikter har uppstått mellan elever på skolan.
– Det har varit ett antal slagsmål. Jag har själv polisanmält en händelse, säger rektor Tomas Erazim.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Han blir ny gymnasiechef – hoppas få sitta i ”utkikstornet ”

Tomas Eliasson, som sedan sommaren varit tillförordnad, får uppdraget som ny gymnasiechef i Eksjö. Nu siktar han framåt med en skola som både växer och står inför stora utmaningar.

Nifsarpsskolan bjuder in till öppet hus för blivande elever

Under tisdagskvällen, den 23 oktober, är det öppet hus på Nifsarpsskolan. Det är alla elever som går i årskurs 9, och deras föräldrar, som har möjlighet att besöka skolan.

Nära 1 400 namn på protestlista mot Trädgårdsstaden: "Handlar om att vara eller icke vara"

En namnlista med nästan 1 400 underskrifter från personer som protestera mot planerna om att exploatera området som numera går under namnet Trädgårdsstaden, tidigare Jordgubbsfältet, i Kvarnarp. Det är Eksjö Naturskyddsförening, Eksjö klimatnätverk och Fobo Eksjö/Nässjö som står bakom namninsamlingen.

Klart med stort bidrag från Boverket

Aneby Bostäder gör en rejäl upprustning av utemiljön i kvarteret Delfinen. Stiftelsen har fått klart med ett stort bidrag från Boverket.

Knarkjakt på kyrkogård – vi var på plats när polishund letade

En misstänkt knarkgömma på en kyrkogård och en bilförare som smiter från en poliskontroll - vi fick vara med när polisen gjorde sin största insats mot knarket bland ungdomar i Gislaveds kommun på länge.

Här välkomnas de till Eksjö: ”En chans att se godbitarna”

Som nyinflyttad är det inte lätt att ha full koll på sin nya stad. Som ett välkomnade bjöds därför ett 30-tal hyfsat nyinflyttade kommunbor under söndagen på guidad tur i Eksjö och kommunen.

Gjordes om till asylboende – nu säljs populära vandrarhemmet

Det var länge ett populärt vandrarhem och blev senare asylboende. Nu är Kullagården i Mariannelund ute till försäljning.
Priset är satt till 4,5 miljoner kronor.

Ledare: Orimligt att tullen inte kan ingripa mot ligorna

De senaste dagarna kan tulltjänstemän ha stått och tittat på när verktyg och maskiner som stulits i Jönköpings län förts ut ur landet och inte kunnat göra annat än just titta på. Så kan det inte få fortsätta.
Artikel 2 av 9
Han blir ny gymnasiechef – hoppas få sitta i ”utkikstornet ”
Tillbaka till startsidan