Sökandet efter Nathalie pågick för fullt under onsdagen. Polisen, Försvarsmakten och Missing People har huvudsak sökt i Eksjö tätort och i trakterna runt Ormaryd.

– Vi söker vitt och brett i och omkring Eksjö. Läget har inte förändrats, säger Åsa Willsund, presstalesperson i Region Öst.

Relaterat: De sökte noga vid Gyesjöns strand

Under onsdagseftermiddagen lade polisen ut nya bilder på den försvunna Eksjöbon.

– Vi vill visa hur hon var klädd vid försvinnandet, säger Åsa Willsund.

Relaterat: Polisen tror inte Nathalie har utsatts för brott

Bilderna är tagna i centrala Eksjö vid lunchtid i lördags. Exakt var bilderna är tagna vill inte polisen uppge.

– Jag vill inte kommentera detta i nuläget, säger Åsa Willsund.

Relaterat: FU-ledaren om försvunna Nathalie: ”Vi jobbar med två olika spår”

Den som senast hade kontakt med Nathalie var hennes bror. Det skedde klockan 12.00 i lördags via sms alternativt telefonsamtal. Nathalie meddelade då att hon satt på tåget till Malmö och att de skulle ses snart.

Kan ni nu utesluta att Nathalie gått på tåget till Malmö?

– Ja, hon satt inte på tåget, säger Åsa Willsund.

Gick hon på lokaltåget mellan Eksjö och Nässjö?

Annons

– Det har vi inte lyckats klargöra ännu.

Kan ni klargöra om senaste kontakten med brodern skedde via sms eller telefonsamtal?

– Det har kommit in olika uppgifter om detta vilket gör att jag inte kan bekräfta vilket sätt det kommunicerats, säger Åsa Willsund.

LÄS MER: Soldater deltar i sökandet – sökte noga vid Gyesjöns strand

LÄS MER: Tranåsrestaurang bidrar med mat till sökinsatsen

LÄS MER: Frivilliga deltog i tredje dagens sökande

Detta har hänt i fallet Nathalie

Fredag: Eksjöbon Nathalie, 21, hade julfest på fredagskvällen tillsammans med ett 80-tal a..

Detta har hänt i fallet Nathalie

Fredag: Eksjöbon Nathalie, 21, hade julfest på fredagskvällen tillsammans med ett 80-tal arbetskamrater som satt i en separat matsal. Enligt stadshotellets vd, Jonas Persson, så ska det ha varit god stämning och senare under kvällen sammanstrålade man även med andra julbordsgäster från andra företag.

Lördag: Nathalie hade telefonkontakt med sin mamma vid 09.00-tiden. Hon berättade då att hon skulle åka tåg till sin bror som bor i Malmö. Vid 12.00-tiden hade hon kontakt med sin bror. Hon ska då ha meddelat att de snart skulle ses. Det är för polisen ännu inte helt klarlagt om kontakten syskonen emellan var ett telefonsamtal eller ett sms. Då Nathalie aldrig kom fram till Malmö vände sig familjen till polisen.

Söndag: Den sista signalen av Nathalies mobiltelefon registreras via en mobilmast i närheten av Ormaryd.

Måndag: Polisen utökade sökinsatsen och gick ut med signalement på Nathalie till allmänheten för att få in tips. Under eftermiddagen drog Missing people i gång en akut skallgång i Eksjö.

Tisdag: Polisen uppger att en förundersökning om misstänkt människorov har inletts på grund av det oväntade försvinnandet. Försvarsmakten kallas in i sökinsatsen efter försvunna Nathalie. Sökandet koncentreras till Eksjö, Nässjö, Ormaryd och Stensjön.

Onsdag: Missing People samlas för att fortsätta skallgången efter Nathalie. Polisen inledde också sent på tisdagen med dörrknackning i Eksjö och kommer fortsätta sökandet under onsdagen. Polisen meddelar att misstankarna att Nathalie utsatts för ett brott har försvagats.