Robin Stenström, som arbetar i spelbutiken, berättar att det var en överraskning för honom att vinstlotten hade sålts där. Han fick informationen av Svenska spel.

— Det känns jätteroligt att ha fått sålt en sådan lott. Tänk att jag har haft vinstlotten i min hand, säger han samtidigt som han hjälper kunder i butiken.

— Vi hade nyligen en vinnare som kom hit för att lösa in en vinst på 10 000 kronor. Det händer inte varje dag, berättar han.

Flera storvinster

Annons

Andra vinster som har utmärkt sig i spelbutiken är bland annat på hästar. Robin Stenström berättar att de ha haft vinster som har varit uppåt 700 000 kronor.

Trissvinnaren kommer att skrapa i tv-rutan hos Nyhetsmorgon i TV4 onsdagen den 11 januari. Då har man möjlighet att vinna allt från 100 000 kronor upp till 5 000 000 kronor.

Vinnare på Höglandet

Under 2016 har tidningen uppmärksammat två trissvinnare från Höglandet som fick skrapa lotter i direktsändning.

I september var det Jesper Klahr från Aneby som skrapade fram en vinst på en halv miljon kronor.

I maj hade Åsa Lindsjö från Nässjö turen på sin sida. Hon vann 10 000 kronor i månaden i 15 år, totalt 1,8 miljoner, när hon skrapade i tv-rutan.

Tidningen har varit i kontakt med Svenska spel för att få reda på vem vinnaren är. De vill däremot inte avslöja namnet innan de har fått klartecken från vinnaren. Så det kan dröja tills nästa vecka innan vi får veta vem den lycklige vinnaren är.

TV4