Under onsdagen publicerade vi en artikel där det konstaterades att det var många passagerare som åkte med bussarna 325 och 330 mot Eksjö på morgonen. Ett stort antal personer har fått stå i bussarna på väg till skola eller arbete. Länstrafiken diskuterar med bussbolaget att sätta in en tredje buss.

Annons

På tidningens Facebooksida har flera användare lämnat reaktioner på artikeln. En kvinna skriver "Våra ungdomar ska inte behöva stå in i skolbussen! Ska man hålla med skolskjuts se till så att alla får plats!!"

En annan kvinna har kommenterat: "O utöka busstiderna på helgerna. Helt värdelöst för våra barn som bor i Mariannelund med mera och vill in till kompisar i Eksjö och sista bussen på en lördag går 19.40. Hallå, vi lever väl inte på stenåldern. Orter med mera ska utvecklas och bla bla bla, men nåt så enkelt som att ha bussar med normala tider går uppenbarligen inte... som vanligt räknas väl inte barnen som bor utanför stan."

En annan kommentar som rör ämnet är "In med Kröstatåget NU. En del dagar är bussarna överfulla och ut miljösynpunkt så är det väl inte mera bussar som ska till."

Flera personer tar upp att de till ha tillbaka Krösatågen.

LÄS MER: Överfullt på bussen