Smålands-Tidningen

Annons

Vrigstad marknad populär mötesplats – se bilder från marknaden här

Vrigstad marknad populär mötesplats – se bilder från marknaden här

Färgglada ballonger, marknadskarameller, gigantiska såpbubblor och en och annan politiker fanns på plats i Vrigstad när det var dags för årets vårmarknad.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Cheerleading - en ung sport med många moment

Cheerleading. En sport med långa anor i USA, men i Sverige är det först på senare tid som den har etablerat sig. Även i Jönköpings län har den fått sitt fotfäste. Bland annat i Värnamo där frisksportarnas verksamhet inom sporten har dubblat i storlek på tre år.

Bilder med mänsklig närvaro

Den ene var generalsekreterare i FN, den andre förnyade den svenska fotokonsten. Två nya fotoböcker presenterar två fotografer med snarlika efternamn.

Så har nya ägaren gjort med Skärsjö gård

Det har hänt en del sedan ägarskiftet på Skärsjö gård. Nästa steg blir att renovera huvudbyggnaden och göra om den till lägenheter.

De riskerar att hamnar mellan stolarna – vill behålla personligt ombud

Framtiden är oviss för de personliga ombud som finns på Höglandet – något som möts av kritik. Vi har pratat med tre personer som själva har fått hjälp genom ett personligt ombud.

Kommuner kan få ökat statsbidrag för att erbjuda personliga ombud

Regeringen föreslår i budgeten för nästa år att öka statsbidraget till verksamheten med personligt ombud. Det handlar om 30 miljoner kronor per år fram till 2022.

Konsult anlitad – så mycket kostar det att hitta Sembergs efterträdare

Pappren är påskrivna. Nu har en konsult anlitat för att hjälpa Tranås kommun i jakten på en ny kommundirektör, som ersätter nyligen avskedade Karin Semberg.

Målfest när Tranås krossade Vimmerby B

Drogpåverkad kvinna blev av med körkortet

Polisen fick stopp på en vinglande kvinna på riksväg 32 vid Aneby under fredagen. Hon misstänks för ringa narkotikabrott och blev av med sitt körkort.
Artikel 2 av 9
Cheerleading - en ung sport med många moment
Tillbaka till startsidan