Bodaforsdagen anordnades första gången år 2012 och har sedan dess haft stor framgång, vilket tydligt framgår i de 3 000 besökare man årligen haft. Det är tack vare mycket ideellt engagemang från bland annat föreningar, företag och privatpersoner som dagen kan genomföras.

Utbudet

Annons

Radiopolisen Ingemar "Ingo" Eriksson kommer att hålla öppningstalet strax efter att Bodafors Musikkår framfört sin musik på torget. Sedan är det full rulle i samhället. Ansiktsmålning, höstmarknad, hoppborg, teater och musikframträdanden är några få exempel på vad som kommer att erbjudas.

Dag för alla

En dag för stora och små, är Bodaforsdagens slogan, vilket märks i variationen på aktiviteter. Även de små kommer att erbjudas en speciell klädmarknad, i komplement till de "vanliga" knallar som kommer fylla John Zeinwoltsgatan. Andra roligheter för barnen som häst och vagn, segway körande och leksaksmuseum finns även att förvänta.

Positiv energi

Många är ense om att dagen i Bodafors bidrar med en positiv anda i samhället och även hjälper till med att sprida kunskap och glädje till de som utifrån tar sig hit. Är man inte bekant med närområdet sen tidigare är det viktigt att uppmärksamma att det inte finns någon uttagsautomat i Bodafors. Därför kan det vara smart att i förväg ordna med kontanter inför besöket.