Smålands-Tidningen

Annons

Stor orienteringshelg väntar när GM kommer till Eksjö

Stor orienteringshelg väntar när GM kommer till Eksjö

När Götalandsmästerskapen i orientering med Eksjö SOK som arrangör står på programmet så tar man sig under fredagskvällen in till de centrala delarna av stan. Därmed så finns det god möjlighet för en och annan nyfiken att bekanta sig med sporten när löparna rusar fram mellan gatorna i den västra delen av stan.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Ensamhet en valfråga: ”Lika stort hälsoproblem som rökning”

Ofrivillig ensamhet är ett stort problem i Sverige. Det menar Kristdemokraternas vice partiledare Jakob Forssmed som under sitt Eksjöbesök menade att ensamheten bör få större politiskt fokus.

Värmebölja på äldreboendet: "Det var som att gå in i en vägg"

Installationen av luftkonditionering blev aldrig fulländad till sommaren och på flera avdelningar på Antuna steg temperaturen över det normala.

Inför valet – så ska bostadssituationen i Eksjö kommun blir bättre

Just nu pågår Smålands-Tidningens artikelserie "Valkollen" inför valet 9 september. Under ett antal veckor framöver kommer partirepresentanter ge svar på frågor som som rör Eksjö kommun. I dagens sammanställning avhandlas bostadssituationen i Eksjö.

Mordåtalad ska ha mordhotat förr enligt åtal

Mannen som nu sitter häktad misstänkt för mord och mordförsök i Vetlanda har tidigare agerat aggressivt. Bland annat ska han vid flera tillfällen ha tagit strupgrepp och använt kniv mot kamraten som han stundtals fick bo hos. Detta enligt åtalet som kom på tisdagen.

De fick spela unika spelet - för första gången någonsin

Boken Handbok för superhjältar har blivit riktigt populär, och nu har den även gjorts om till ett rollspel. Under tisdagen spelades spelet för första gången på Aneby bibliotek.

Tonårspojke åtalas för sexuellt ofredande av medelålders kvinnor

En pojke åtalas för sexuellt ofredande. Pojken, som fortfarande är omyndig, ska ha skickat bilder med sexuellt innehåll till fyra kvinnor, varav ett par varit hans lärare då han var yngre.

Brandmän räddade ko ur lerfyllt dike

Under tisdagsförmiddagen fick räddningstjänsten ett larm om en ko som fastnat i ett dike. I över en timme pågick räddningsinsatsen.

Här svarar politikerna direkt på läsarnas frågor

Fyra Eksjöbor som månar om våra äldre riktar genom #kandulova frågorna direkt till de lokala politikerna. Här kommer deras svar.
Artikel 2 av 9
Ensamhet en valfråga: ”Lika stort hälsoproblem som rökning”
Tillbaka till startsidan