Annons

Teknisk utredning avslutad vid mordplats

Teknisk utredning avslutad vid mordplats

Resultaten efter de tekniska undersökningarna på mordplatsen i Nässjö tar tid. Nationellt forensiskt centrum, NFC, har gett besked om hur länge utredarna får vänta. Under tiden fortsätter förhören, och de är många.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Beslutet: Ingen utökad introduktion för semestervikarier

Ett förslag om att ge semestervikarier en 14-dagars utbildning när de är nya inom äldreomsorgens verksamhet fick avslag av kommunfullmäktige. Med hänvisning till att åtgärden inte kan prioriteras inom de givna ekonomiska ramarna i nuläget.

Humor på Pigalle – Johan Glans världsturné nådde Nässjö

Han har varit i alla kontinenter för att få publiken att skratta. Under torsdagen var det Nässjös tur.

Wengholm: ”Vi har nog pratat förbi varandra”

De uttrycker en oro över hyrläkare och de vill ha en verksamhet att vara stolta över. Det är två saker som regionens tyngsta politiker, Malin Wengholm, uppfattade från Höglandssjukhusets personal när hon pryade i verkligheten.
— Det är viktigt att få deras otvättade berättelser, det är en annan sak än att läsa rapporter i papper, sa hon i en paus.

TV: Här sjunger de för kärleken

Anebyelever tar plats i en jättekör. De blir en del av storsatsningen Marching for love.

Grabbarna som hoppas på Sverigefinal: "Det ska bli skitskoj"

Som entreprenör handlar det inte bara om att komma på idén och sätta den i verklighet. För killarna i UF-företaget vi möter är det minst lika viktigt att göra ett bejublat framträdande med sin produkt.
– Lite nervöst är det inför mässan men det ska bli "skitskoj", skrattar gänget bakom företaget vars humorbok är ett av bidragen som kan gå till den åtråvärda Sverigefinalen bland landets UF-företag.

Nya kommunchefen har fått sin bild bekräftad

Ydres nya kommunchef håller på att bekanta sig med kommunens politiker och tjänstemän. Omgivningen känner hon till sedan tidigare, då hon sedan många år tillbaka har fritidshus i kommunen.

Semestervikarier får extra betalt

Sociala avdelningen vill ha vikarier som jobbar länge i sommar. Nu lockar Aneby kommun med bonus.

Morddömd anmäler socialförvaltningen i Eksjö

För över ett år sedan dömdes en man till 17 års fängelse och utvisning för mord på ett asylboende i Mariannelund. Den dömde mannen har via sitt ombud gjort en JO-anmälan mot socialförvaltningen i Eksjö kommun.
Artikel 2 av 9
Beslutet: Ingen utökad introduktion för semestervikarier
Tillbaka till startsidan