Smålands-Tidningen

Annons

Tranås går i täten för Idrottsuppropet

Tranås går i täten för Idrottsuppropet

Flera kända idrottsprofiler och föreningar har ställt sig bakom ett Idrottsuppropet ”Fairplay”.
Tranås går i bräschen bland föreningarna i Sverige som finns med på listan med alla klubbnamn.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Här sker viltolyckorna i Eksjö – här finns ’värstingvägen’

Nu är det högsäsong för viltolyckorna i trafiken. Tommy Åkerberg, länsansvarig polis i Jönköpings län för viltolyckor, berättar att andelen viltolyckor troligtvis blir fler i år, jämfört med förra året. Det är främst två vägar som är extra olycksdrabbade.

Fler rätter införs i Ydres skolmatsalar

Ydre kommun kommer att införa två rätter i skolbespisningen vissa dagar kommande termin, något som inte bara gynnar eleverna utan indirekt även lokala köttproducenter.

Här skapas framtidens handel i Nässjö – det händer i området

Just nu är det ett intensivt markarbete som pågår nära Sörängsrondellen i Nässjö.
Ett nytt stort handelsområde är i sin linda och inom kort ska Biltema börja uppföra sin drygt 7100 kvadrameter stora byggnad.

Man anhållen efter misstänkt dråpförsök – ung man skadad

Vid 19.30-tiden på måndagskvällen larmades polisen till centrala Vetlanda med anledning av ett bråk. När patruller kom fram till platsen påträffades en skadad person och en man har anhållits i samband med bråket.

Olle skrev historia i fullmäktige - förste Vänsterpartisten bland beslutsfattarna i Ydre

C-politikern Anders Andersson fortsätter som ordförande i fullmäktige i Ydre i ytterligare fyra år. Det blev klart vid måndagens sammanträde i Ydresalen i Österbymo.

Så påverkar höjd landstingsskatt din plånbok

Landstingsskatten höjs och det blir dubbelt så dyrt att gå till akutmottagningen. Alliansen anser att väljarna var tydliga i valrörelsen med att de vill ha tillgänglig sjukvård och tre akutsjukhus. Det kostar, menar Allianspolitikerna som också vill satsa på personalen med karriärmöjligheter och bättre löner.

Barn ska erbjudas trygga händer

Föreningar i Aneby har fått värdefull kunskap om hur barn och unga som de tar emot ska känna sig trygga. Helgens kurs var mycket uppskattad.

Intensiv sporthelg till ända

Det blev en intensiv sporthelg runt om på Höglandet. Missade du något? Ingen fara – vi har repriserna, bilderna, målen, glädjen och besvikelsen.
Artikel 2 av 9
Här sker viltolyckorna i Eksjö – här finns ’värstingvägen’
Tillbaka till startsidan