Det var i den andra halvleken som Marcus Magnusson försökte trampa runt Frillesås försvarsspelare. Det slutade med att han hamnade utanför isen och i skyddsnätet där han landade på sin egen hand.

Medan lagkamraterna gjorde sig redo för hörna åkte Magnusson mot avbytarbänken och kom sedan aldrig tillbaka i spel under matchen.

Det visade sig vara en fraktur på handen samt en bruten tumme och han kommer nu bära gips de fyra närmaste veckorna.

– Jag fick ett slag när jag försökte gå runt deras halv och jag tror att det var då tummen gick av. Sedan satte jag mig på min egen hand när jag föll och då bröt jag ytterligare ett ben, förklarar Magnusson.

Efter fyra veckor med gips ska skadan utvärderas och det är inte uteslutet att det krävs operation efter det.

– Som det känns nu kan jag inte röra handen alls och jag vet inte hur svag den kommer vara när det är läkt. Det känns kört med den här säsongen, säger han.

Marcus Magnusson kommer följa med laget till Kungälv på fredag där en ny seger lär behövas för att drömmen om sista kvalplatsen mot elitserien ska leva vidare.

– Man trodde ju kanske inte att vi skulle ha en sådan bra chans som vi har. Jag tror absolut vi kan ha bra chans att ta sista kvalplatsen, men det behövs ju lite hjälp från andra lag också, säger Magnusson.