Att kasta upp en vattenfylld plastflaska i luften på rätt sätt så att den hamnar stående när den landar på marken, är ett av de senaste tricken som florerar på internet just nu. Alla som har provat vet att det inte alls är så enkelt att lyckas som det kanske låter. Ellie Lundell, 1, fixar dock tricket med bravur.

I fredags kväll, lät Ellies äldre syskon Elsa och Elliot lillasyster testa och redan på första försöket klarade hon av utmaningen. Under en timmes flippande klarade sedan Ellie få flaskan rätt sju-åtta gånger.

Annons

— Hon kan varken gå eller prata. Hon kan inte ens hålla i ett glas och dricka själv men att flippa en vattenflaska rätt, det kan hon, säger mamma Janica Lundell som själv, trots upprepade försök, har svårt att klara tricket.

Filmade bragden

Mamma Janica och pappa Herman tog snabbt fram mobiltelefonen och lyckades filma när Ellie sedan gång på gång lyckas med det kluriga tricket. Filmen lades upp på sociala medier och har nu fått en hel drös med gilla-markeringar. Även Aftonbladet uppmärksammade filmen så nu är Ellie en riktig kändis.

— Folk som har sett videon på internet stannar oss på stan och vill hälsa. Hon är en riktig kändisbebis nu.

— Själv är hon inte så imponerad. Hon förstår inte alls varför vi skriker och klappar händerna när hon lyckas med tricket, säger mamma Janica Lundell.