Lindö strand är ett attraktivt område i Norrköping. Det är där platsanpassade hustyper från Anebyhusgruppen ska byggas. Det blir i form av fristående villor i skogspartiet, en parhuslänga med stora takterasser och en småskalig radhusidyll.

Gemensamt för byggnaderna blir deras unika karaktärsdrag och estetiska sammanhållning som underordnar sig naturen, står det i ett pressmeddelande från Anebyhusgruppen.

”Med inspiration hämtad från traditionella färger, former och material har husen fått en modern design med genomtänkta detaljer, från fasadpanel till dörrknopp”, skriver man också.

– I det här projektet har vi tagit avstamp i Lindö strands fina naturkvalitéer. Vi ville skapa en hemtrevlig idyll där de tre bostadstyperna har sina egna karaktärer formade av platsen, säger Thomas Sandell.

Först ut är 14 fristående villor och 6 parhus där det blir säljstart inom kort.

– Lindö strand är ett av våra största och mest prioriterade projekt under 2018, säger Christian Brännström, operativ chef för Anebyhusgruppen Contracting i pressmeddelandet. Han konstaterar också en sak:

– Det går att bygga även unika, arkitektritade hus i en rationell prefabindustri. Det visar vårt samarbete med Thomas Sandell.

Christian Brännström, operativ chef för Anebyhusgruppen, berättar att satsningen på Lindö strand är en av de största för året.
Foto: Arkiv

Läs mer: Viktig satsning

Annons

Läs mer: 50 nya jobb