Annons

Vändning i slutminuterna gav Nässjö segern

Vändning i slutminuterna gav Nässjö segern

Efter en bra insats mot Luleå senast åkte Nässjö till Jämtland med stärkt självförtroende. Men trots en bra match och ledning under stora delar krävdes det en vändning i slutminuterna för att säkra två poäng.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Nu byggs puben om – får större fokus på mat

Stadshotellet bygger om puben. Efter tio år i samma skrud, och över 20 år sedan förra renoveringen, var det dags för ett ansiktslyft. Dessutom förändras verksamheten en smula.

Bil körde in i träd – kvinna fick livshotande skador

Två personer fick föras till sjukhus efter att de kört av vägen i sin bil på måndagseftermiddagen. En av dem fick livshotande skador.
Olyckan inträffade på riksväg 31 norr om Vetlanda, i höjd med Nydala industriområde.

Stor kritik mot Aneby Bostäder - beviljas inte ansvarsfrihet

Aneby Bostäders ordförande och vice ordförande beviljas inte ansvarsfrihet för 2017. Det beslutet har fattats av kommunfullmäktige.

Landsbygdsministern på besök i Aneby

Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S) besökte Aneby på måndagskvällen som en del av sin Sverigeresa. Han träffade partikamrater och talade på ett öppet möte i Gransnäs ungdomsgård.
– Vi måste sluta klyftan mellan land och stad, säger han.

Migrationsverket stänger tillfälliga boenden

Fyra tillfälliga boenden i Jönköpings län avvecklas fram till den 31 juli 2018. Det gäller bland annat det tillfälliga asylboendet i Bruzaholm.

Man åtalas – misstänks ha slagit man med flaska

En man misstänks för misshandel efter en händelse på en adress i Eksjö i slutet av mars. Enligt åtalet ska den misstänkte mannen ha slagit målsäganden med en flaska.

Dansare visar framfötterna - stor dansshow i Ydre på onsdag

Årets upplaga av Dansens vecka i Östergötland är i full gång. På onsdag når evemanget i Ydre. I Kulturverkstan bjuds under kvällen på stor dansshow med både street och bugg.

Se läsarna bilder av Nässjös vackra sida

Medan Nässjö seglat upp på tionde plats i omröstningen om Sveriges fulaste stad, finns det läsare som vill ge en motbild.
Artikel 2 av 9
Nu byggs puben om – får större fokus på mat
Tillbaka till startsidan