2015 fann de varandra i TV4-gruppens dokusåpa Bachelor. Sedan dess har de varit ett par och 2018 flyttade Pär Nilsson från Stockholm till Eksjö för att bo ihop med Rebecca Stenström, som är bördig från trakten.

Nu meddelar Pär Nilsson på sin facebooksida att paret har gått skilda vägar, efter fyra år tillsammans.

"4 år, 4 år med väldigt mycket kärlek, skratt, bus, passion och äventyr.. men även med väldigt mycket kämpande... Så det är med sorg i våra hjärtan som vi går ut och meddelar att vi inte längre är ett par", skriver han på sin facebooksida.

Pär Nilsson förklarar varför de går ut med uppbrottet på sociala medier.

"Normalt så är detta inget vi önskar att dela med oss av på detta vis, men med tanke på hur vi träffats och med tanke på att det under en tid spekulerats mycket så väljer vi nu att gå ut med det offentligt på våra sociala medier".

När tidningen träffade paret i Eksjö i maj 2018 var tongångarna helt annorlunda. Med eftertryck berättade då Pär Nilsson om parets framtid.

– Om fem år är vi väl gifta och har barn. Definitivt, sa han då.

Relaterat till artikeln

Men uppenbarligen blir det inte alltid som man har tänkt sig.

"Vi tycker om varandra otroligt mycket fortfarande men har efter lång tids kämpande kommit fram till att detta är för det bästa för oss båda", skriver Pär Nilsson vidare på sin facebooksida.

Trots uppbrottet blir stockholmaren Pär kvar i Eksjö.

"Tanken var att jag efter vårt uppbrott (som bestämdes för länge sedan) skulle flytta tillbaka till Stockholm, men så fick jag ett karriärs-erbjudande här i Eksjö som helt enkelt var för spännande för att tacka nej till", skriver han.

Relaterat till artikeln