Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Erik Karlssons lycka – har blivit pappa: "Till slut kom vår regnbåge"

Ishockeyproffset Erik Karlsson, 29, har blivit pappa. Han och hustrun Melinda blev föräldrar till en liten flicka under torsdagen, meddelar backstjärnan på Instagram. ”Det har inte varit lätt, men efter regn kom till slut vår lilla regnbåge”, skriver Karlsson.

Bara timmen innan nedsläpp i NHL-premiären mellan San Jose Sharks och Vegas Golden Nights kom beskedet att Landsbrobördige Erik Karlsson missade matchen på grund av privata skäl.

Nu står det klart varför Sharks-backen inte var med på isen.

Karlsson har blivit pappa

Under torsdagen blev han och hans fru Melina föräldrar till en flicka.

”Till min vackra hustru för att hon gjort allt i sin makt för att sätta vår underbara lilla flicka till världen, aldrig har jag mött en mer beslutsam eller starkare person. Det har inte varit lätt, men efter regn kom till slut vår lilla regnbåge. Jag älskar er båda mer än jag nånsin kunnat föreställa mig”, skriver 29-åringen på Instagram.

Förlorade sin ofödda son

Förra året, i mars, kom den tragiska nyheten att paret förlorat sin ofödda son.

”Vi ber er respektera familjens vädjan om att få vara ifred under sorgearbetet”, skrev hans dåvarande klubb Ottowa Senators i ett uttalade då.

Det har inte varit känt att Erik Karlsson och Melinda väntade nytt barn efter det – men nu har de alltså blivit föräldrar för första gången.