Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Begravning Sven-Åke Faust

Sven-Åke Faust, Rydsnäs

I Västra Ryds kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Sven-Åke Faust. Dottern Pia Faust på violin och Anette Johansson på piano inledde med Våren av E Grieg. Som psalmer sjöngs Guds kärlek är som stranden och Gud, för dig är allting klart. Officiant var Mats A Sverker som höll griftetal och förrättade överlåtelsen samt sjöng begravningsbönen. Pia Faust och Anette Johansson spelade Nocturne av E Taube. Blommor samt minnesgåvor till Hjärnfonden och Läkarmissionen märktes från bland andra Sund, Svinhult och Västra Ryds kyrkokör samt Västra Ryds Pensionärsförening. Som avslutningsmusik framförde Pia Faust på violin sin egen komposition Vågskvalp vid Östra Lägern.

Kistan bars av familjemedlemmar och gravsattes i familjegraven på Västra Ryds kyrkogård. Vid graven tog de närvarande avsked och blommor nedlades. Mats A Sverker lyste frid över Sven-Åke Fausts vilorum och till sist sjöngs gemensamt Härlig är jorden.