Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bil körde in i vajerräcket – riksväg 40 fick stängas av

Två personer drabbades när en personbil körde in i ett vajerräcke strax utanför Nässjö på lördagen. Riksväg 40 i riktning mot Jönköping stängdes av i samband med räddnings- och bärgningsarbetet.

Vid 17-tiden på lördagen larmades räddningstjänst, polis och ambulans till en singelolycka på riksväg 40. En bil med två personer i körde av okänd anledning i vajerräcket mellan Sörängsrondellen och Nässjö östra.

– Bilen ska stå på vägbanan och därför är det stopp i trafiken för tillfället, säger räddningstjänstens ledningsoperatör en stund efter olyckslarmet.

Det fanns då inga uppgifter om någon kommit till skada i samband med avåkningen. Båda personerna ska dock ha tagit sig ut ur bilen.

– Det uppges vara halt på vägarna på Höglandet. Därför får bilister som ska ge sig ut på vägarna i kväll ta det försiktigt, uppmanar ledningsoperatören.

Bilen behövde bärgas från platsen.