21-åringen avslöjade själv nyheten för Jnytt för knappt två veckor sedan, och på tisdagen blev det officiellt att den förre HV-forwarden skrivit på ett tvåårskontrakt med Luleå.

– Jag har bott nere i Småland hela mitt liv så det ska bli kul att få testa på något nytt i min karriär och flytta upp till Norrbotten för att spela med Luleå Hockey som kommer från en riktigt bra säsong och där jag känner att jag kommer kunna utvecklas till en bättre hockeyspelare, säger forwarden till klubbens hemsida och fortsätter:

– I grunden är jag en hårt arbetande forward som har en del kvaliteter som jag redan utvecklat och som jag hoppas kunna utveckla ytterligare de kommande säsongerna. Det släppte en hel del för mig i slutet på säsongen och under slutspelet så jag hoppas kunna bli en ännu mer producerande spelare under de kommande två säsongerna.

Luleås sportchef Stefan "Skuggan" Nilsson avslöjar att Nässjökillen blev klar för klubben i ett tidigt skede.

– Vi gjorde klart med Isac Brännström redan innan han imponerade med ett starkt slutspel för HV71. Han är en skridskostark och spelskicklig forward som vi ser stor potential i och som vi hoppas kunna utveckla vidare för framtiden i Luleå Hockey

Brännström tar med sig sitt nummer från HV71 och kommer att spela med 17 på ryggen även i Luleå.

Relaterat till artikeln