Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Då öppnar nya delen av Asecs

I slutet av oktober kommer Asecs att inviga den nya shoppingdelen med flera nya butiker. Detta enligt ett pressmeddelande.

Närmare bestämt rör det sig om torsdagen den 24 oktober. Då kommer avspärrningarna kring ombyggnaden att tas bort och en ny shoppingdel på Asecs att invigas.

Totalt rör det sig om en 7 000 kvadratmeter stor yta med totalt 21 butiker som kommer att kunna öppna sina dörrar för besökarna. Utöver redan befintliga butiker så kommer en del butiksnyheter att presenteras. Bland dessa finns bland andra Glitter, Synsam och Ideal of Sweden representerade (se alla butiker som öppnar i faktarutan).

– Det är mycket glädjande att kunna presentera ytterligare fyra nya efterfrågade butikskoncept tillsammans med flera befintliga butiker. Bland annat kommer Åhlens och Stadium att storsatsa i sina kommande butikslägen vilket vi ser mycket fram emot, säger Lars Bröms, centrumchef för Asecs i ett pressmeddelande.

Utöver att Asecs då kan öppna i sin helhet efter ombyggnaden som startade under våren 2016 så kommer även 300 parkeringsplatser att åter öppnas upp.