Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De skapar ny arena för näringslivet i länet

 
Coronaviruset 2020
Visa alla artiklar

Med start den 26 mars tar Almi ett nytt grepp för att stötta näringslivet i Jönköpings län.

Under torsdag eftermiddag kommer det statliga bolaget Almis nya satsning ”Företagens corona-akut” att öppnas upp för första gången. Det är en digital arena som riktar sig till företagen i Jönköpings län och som kommer att bli ett återkommande inslag varje vecka.

De företag som vill delta kommer att få föranmäla sig till Almi och under torsdagen finns sedan företrädare från Almi, Insatt, Jönköpings kommun, Arbetsförmedlingen och Jönköping city tillgängliga för frågor och funderingar via en chattfunktion.

– Vi vill skapa en arena dit företagen i länet kan vända sig med sina frågor och vi tror också att det är värdefullt för dem att känna att de inte är ensamma i detta, kommenterar Anna Benderius, vd Almi Jönköping, i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare hänvisas företag i Jönköpings län till Almi för frågor som rör effekterna av coronaviruset. På hemsidan finns bland annat en genomgång av de åtgärder som regeringen hittills har gått ut med till företagen.