Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter långdragen match - sista sekunderna avgjorde

Efter isproblem blev matchen mellan Kalix och Nässjö väldigt utdragen. Ändå var det i sista sekunderna matchen avgjordes.

Det blev större problem än väntat när Nässjö skulle åka till Kalix för bortamatch i helgen. Först drabbades Kalix IP av en brand vilket gjorde att matchen flyttades till Karlsborg. Väl där blev det problem med isen vilket försköt matchen i den första halvleken.

Matchen, när den väl spelades, var jämn rakt igenom och de båda lagen turades om att ta ledningen. När så Nässjö kvitterade Kalix ledning med bara några minuter kvar av matchen så det ut som att lagen skulle få dela på poängen.

Hemmalaget ville dock annat och i slutsekunderna tryckte Kalix in segermålet till 5-4 och Nässjö får vända hemåt utan poäng. Ny chans att ta en seger och återigen haka på i toppen får NIF när de under söndagen ska möta toppkonkurrenten AIK.