Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fältskog efter Abbas comeback: ”Vi är så glada och tacksamma”

Agnetha Fältskog bryter tystnaden efter Abbas comeback för två veckor sedan.
– Vi är så glada, allihop i gruppen, och tacksamma, och rörda över det här enorma mottagandet vi får. Det känns jätteskönt och varmt i kroppen, säger hon i en intervju i det kommande programmet av ”Svensktoppen”, rapporterar Sveriges Radio.

Agnetha Fältskog, som växte upp i Jönköping, uppger också att ingen av bandmedlemmarna ska ha varit tveksamma inför projektet, skriver Sveriges Radio.

– Inte i det här. Avatarprojektet var jag väl lite så där fundersam om, därför att det skulle vara rätt mycket jobb då på scenen, och jag är inte alls någon scenpersonlighet på det sättet. Men däremot kan jag nog förmedla rätt mycket känslor i låtarna, säger hon.

På frågan om hur delaktig hon har varit i låtskrivandet och hur mycket hon påverkat i studion, säger hon att ”killarna hanterar det mesta och det görs av dem”.

– Jag kan komma med väldigt många idéer så där; "ska vi inte lägga in en liten finess där i låten", och stämmor är jag rätt så bra på också, säger hon.

Intervjun sänds i sin helhet i ”Svensktoppen” på söndag i P4.