Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Grammisnominerad dj-duo till stadsfesten

 
Eksjö stadsfest 2019
Visa alla artiklar

Senaste tillskottet till Eksjö stadsfest är den svensk/norska dj-duon Tungevaag & Raaban. Tidigare i år var de var nominerade till en grammis i kategorin Årets elektro/dans.

Tungevaag & Raaban bildades 2015 och slog igenom med sin debutsingel Samsara. Låten har spelats över 100 miljoner gånger via digitala musiktjänster och sålt platina flera gånger om.

Duon består av norska Martin Tungevaag och svenska Robbin Söderlund. Båda har haft enskilda karriärer. Martin har bland annat gjort låter Wicked wonderland. Robbin har producerat musik åt Stockholm syndrome och japanska artisten Yika Masaki.

De nominerades till en Grammis i kategorin Årets elektro/dans. Förra året släppte duon låtarna Hey baby, Bad boy och All for love.

Fiesta Eksjö, som arrangerar Eksjö stadsfest, skriver i sitt pressmeddelande:

"Eksjö stadsfest har skapat lite av en tradition de senaste åren att avsluta lördagskvällen på GSP med en uppskattad dj-akt. I år gör vi inget undantag från den traditionen."

Lördagen den 31 augusti kommer Tungevaag & Raaban till Eksjö.

LÄS MER: Lisa Miskovsky är klar för Eksjö stadsfest

LÄS MER: Melloprofiler klara för stadsfesten

LÄS MER: Skånskt rockband till stadsfesten

LÄS MER: Molly återvänder till stadsfesten

LÄS MER: Backyard Babies klara för Eksjö stadsfest