Det har varit en turbulent säsong av tv-serien "Bonde söker fru" för Grännabonden Marcus Sjöberg och brevskrivaren Erica Mahnkopf. Tidigare berättade Erica Mahnkopf hur besviken hon var på hur TV4 skötte inspelningen av programmet och hon sa då att hon ångrade sin medverkan.

Under resan till Frankrike uppstod en viss kärlekskris på semestern då Erica Mahnkopf upplevde att det inte var samma sak att umgås med Marcus på semestern som det var hemma på gården. Men nu, lagom till jul, bekräftar kärleksparet på sina Instagramkonton att de är sambos på gården sedan en vecka tillbaka.

"Äntligen är programserien över och jag får skrika ut min kärlek till Marcus! Det har varit en tuff säsong, mycket negativa kommentarer och spekulationer kring programmet. Ångrar som sagt min medverkan i detta program då jag tycker det är tragiskt att allt det fina material klippts bort. Men jag ångrar inte att jag träffat min älskade Marcus. Alla kvinnor behöver en man som Marcus! Trots hans lilla erfarenhet av relationer är han fantastiskt bra. Marcus har visat en enorm vilja och jag har under hösten fallit mer och mer för honom. Nu är jag är upp över öronen och hoppas till det djupaste att vi förblir lyckliga. Marcus lyfter mitt liv, gör vardagen lättare och mig till en starkare människa! Jag är lyckligt lottad som får ha denna fantastiska man i mitt liv!" skriver Erica Mahnkopf på sitt Instagramkonto och fortsätter:

"Jag har flyttat ner till Bönarp och stormtrivs här med Marcus, miljön, lugnet och hans underbara familj! Tack för denna säsong av "Bonde söker fru"! God Jul och Gott nytt år till er alla! Jag älskar min Marcus".