Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hos Equmenia Ingarp är ungdomarna i fokus – prisas för sitt arbete

Varje år delar Rotaryklubbarna i Eksjö ut Rotarypriset. I år har Eksjö Rotaryklubb och Rotary Eksjö Gamla stan bestämt att Equmenia Ingarp får priset.

Rotarypriset kan tilldelas en enskild person, sammanslutning, förening eller organisation inom klubbarnas verksamhetsområde i Eksjö kommun. Utmärkelsen är en uppmuntran för en utförd samhällsnyttig eller i övrigt berömvärd gärning.

I helgen tilldelades Equmenia Ingarp utmärkelsen. På plats var presidenterna från varje klubb, Magnus Karlsson samt Lennart Bogren. Jonatan Herbertsson, ordförande Equmenia Ingarp, tog emot diplomet och checken på 15 000 kronor.

Rotaryföreningarna berättar att årets pris tilldelas föreningen i Ingarp då de i decennier arbetat för och haft bygdens ungdom i centrum. Här har de ungdomsgrupper i olika åldrar som söndagsskola, scouting och idrott. Sång och musik präglar verksamheten.