Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Behandlingen av skattepengar i Eksjö gör mig galen av ilska

Artikel 16 av 16
Jäv i Eksjö
Visa alla artiklar

Tydligen är golf viktigare än dåliga vägar i östra kommundelen. Det skriver en insändarskribent från Hjältevad, som är upprörd över hur skattepengar behandlas i Eksjö.

Är det konstigt att det finns politikerförakt i landet när styrande i en kommun (Eksjö) inte kan diskutera om över hur 500 000 kronor ska användas! Jag blir galen av ilska när jag läser hur nonchalant styrande behandlar våra skattepengar. Vår gata är nog hundra gånger sämre än den som ni verklighetsfrånvända politiker bestämde att göra bättre. Men tydligen är golf viktigare än vägar som är så dåliga att skog och park snart får komma och klippa vägen när det växer gräs där det ska vara asfalt. Men som sagt, det är skillnad var någonstans i kommunen man. För oss som bor åt östra delen känns det som kommunen slutar utanför Eksjö.

JF

Hjältevad

LÄS MER:

Kommunen gjorde en pudel – sylvass kritik riktas mot hanteringen: ”Glider på ursäkten”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel