Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Snälla, låt oss slippa denna rappakalja

Artikel 12 av 16
Jäv i Eksjö
Visa alla artiklar

Insändarskribenten Per Ferm är mycket kritisk till Annelie Häggs uttalanden i tidningen efter avslöjandet om misstänkt jäv i kommunen.
”Snälla, låt oss slippa denna rappakalja”, skriver han.

Man får ju verkligen hoppas att tidningen missuppfattat Annelie Häggs (C) utläggning i asfaltsärendet. Om inte, bör nog kommunstyrelsen med det snaraste förbjuda sin ordförande att yttra sig överhuvudtaget.

Något så luddigt svamlande ser man inte ofta från politikerhåll numera, även om det är deras bästa gren.

LÄS MER: Hägg om kontroversiella asfaltsbeslutet: Tveksamt om golfklubben verkligen gynnats

”Det finns olika delar i detta och perspektiv.” Va sa?

Sveriges ledande expert på kommunallagen, professor Lundin, menar det är glasklar jävssituation. Nja, säger då Annelie Hägg.

Resten av det hon säger kan sammanfattas så här:

Jag tycker inte det, då man måste titta på ena sidan om man kan se andra sidan, det kan ju finnas en tredje sida som inte syns, då man inte kan se alla sidorna, det är ju bara några få som kan se detta, det är ju jag då, och så kommundirektören och samhällsbyggnadschefen. Så medborgarna kan lugnt lita på oss.

Snälla, låt oss slippa denna rappakalja, visa lite ödmjukhet och erkänn felaktigt hanterande. Då är det nog ingen som bryr sig nämnvärt. Detta är ju en petitess jämfört med kommunstyrelsens andra miljonrullningar.

Själv åker jag gärna på den nya asfalten, den behövdes, nu kan ju även sportbilarna dra på lite, för att inte missa starttiden.

Per Ferm

LÄS MER: Efter avslöjandet – kommunen kallar till krismöte: ”Förstår att det väcker frågor”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel