Bra inlägg

Dagens ros till Ida Höglund för en väldigt bra insändare i VN 8/3. Man behöver inte ens vara kirurg för att förstå att det är så nära sanningen man kan komma när det gäller debatten om hyrläkare.

Jakob

Skönsångare

En ros till Adine Brandö för din fantastiska sång. Njuter varje gång när jag ha tillfälle att höra dig.

Robban

Hjälpsam klubb

Vi vill ge dagens ros till Ok Gisle som tack för att de så generöst hjälpte oss att kunna genomföra vårt musikquiz, som vi hade till förmån för Svenska kyrkans fasteinsamling. Varmt tack!

Maja Lindbäck och Linnéa Hagesjö, Umiv

Fina vänner

En röd ros vill jag ge till var och en av mina vänner, som hjälpt mig på alla vis, när jag väntat på min operation.

Ann-Britt

Tack till Gnotec

Rosor till personalen på Gnotec i Reftele. Tack för gåvan till Harald Fredrikssons minne.

Kållerstads Hembygdsförening

Beröm för berömmet

En jättestor fång röda rosor till Anders Davidsson. Vi tackar så mycket för beröm vi fick av dig. Vi blev jätteglada att någon tycker att vi gör ett fint jobb,tack Anders. Många varma kramar från tjejerna på avd 7 Rörestorpsgården. Du är bara bäst.

Enhet 7

Härligt med musik

Dagens ros till alla mina sångare i PRO-kören, ni är så roliga och härliga att jobba med, ser fram mot varje gång vi träffas. Ett stort fång rosor och stort TACK till er alla för våra fina framträdanden och för att ni finns.

Mayvor

Bibliotekstack

Ett helt fång rosor vill vi ge den trevliga personalen på Vårens bibliotek. Ni har hjälpt oss på ett berömvärt sätt under den långa period huvudbiblioteket varit nerpackat.

Tacksamma låntagare

Duktiga elever

Till de duktiga eleverna på Finnvedens gymnasium som gjorde ett mycket proffsigt framträdande i ”They dont care about us”. Vi hoppas på fler liknande evenemang. Härligt när skolan satsar på kulturen!

S

Isspolarinsats

Tack till alla som har varit med och spolat isen vid Åtteråsskolan i Smålandsstenar. Vilket arbete ni har lagt ner till glädje för vårt samhälle. Det är fantastiskt att se alla barn, ungdomar och vuxna som åker skridskor på isen.

Skridskoåkarna