Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Tungt och svårt för oss grannar i Anneberg

Replik till Kent Olsson den 13 februari 2021.

På din insändare i tidningen den 13 febr. vill jag svara följande. Du skriver om branden i Anneberg, att denna fruktansvärda händelse möjliggjordes genom samhällets svek, och att vi som grannar inte reagerat på trakasserierna .

Vi har bott grannar i många år. Jag tycker också att detta var en fruktansvärd händelse. Men dina påstående stämmer inte alls. Kvinnan ville klara sig själv och ville vara ensam. Hon ville sällan ha kontakt med oss grannar, hon ville också undvika samtal, vi accepterade detta. Jag anser att inte vi har svikit henne, som många kanske tror efter det du skrivit i din insändare.

Jag försvarar inte ungdomarnas gärning på något vis. Men vi blir ständigt påminda av denna tragiska händelse. Nu kanske du förstår att det känns tungt och svårt för oss grannar när vi läser vad du skrivit i tidningen.

Roland Sandahl

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel