Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Känd röstskådespelerska kommer till Eksjö

 
Eksjö stadsfest 2020
Visa alla artiklar

Hon är rösten bakom Elsa i filmerna Frost. Musikalartisten och röstskådespelerskan Annika Herlitz kommer till Eksjö stadsfest i slutet av augusti. Även Thomas Stenström är klar till sommarens musikfest.

Annika Herlitz har bland annat medverkat i musikalproduktionerna Grease och Jesus Christ Superstar. 2015 medverkade hon i Melodifestivalen med låten "Ett andetag".

Hon är även rösten till Elsa i den svenska versionen av Frost. Filmen handlar om systrarna Anna och Elsa och deras vän Olof, som är en snögubbe. Lördagen den 28 augusti kommer hon till Eksjö.

Ytterligare en artist är klar för sommarens stadsfest. Det är Thomas Stenström. Debutalbumet "Nåt annat, nån annanstans" släppte han 2012. Två år senare släppte han albumet "Fulkultur" med hitlåten "Slå mig hårt i ansiktet" som första singel.

Uppföljaren "Rör inte min kompis" kom 2017. Därefter har han gett ut EP och album samt haft ett antal spelningar. Den 28 augusti kommer Tomas Stenström till Eksjö stadsfest.