Under onsdagens avsnitt av "Bonde söker fru" fick vi bland annat se en romantisk dejt på en äng där paret berättade om sina rädslor. "Jag känner väl lite grann att det är lite av en revansch i livet att jag har hittat Marcus" sa Erica Mahnkopf då.

Men nu berättar brevskrivaren för att hon är starkt kritisk mot produktionen.

Det värsta efteråt är att se sig själv och se hur de har klippt ihop det efteråt, säger Erica Mahnkopf till Hänt.

Enligt Erica Mahnkopf styr TV4 inspelningen så att den ska ta en önskad vändning. Hon menar bland annat att det skulle se ut som att den sista tjejen som kom till gården, Linda Gustafsson, blev utfryst av de andra.

Men Erica Mahnkopf menar att det inte var så.

Mahnkopf menar att hon inte känner igen sig själv i programmet och att det till en början var så jobbigt att hon fick ta hjälp av en psykolog.

De första avsnitten var jättejobbiga, men nu känns det bättre. Jag ser ju hur de har gett alla olika roller. Jag fick vara den som skulle vara lite kaxig och lite självsäker. Jag fick prata med TV4:s psykolog för jag mådde jättedåligt. Efter första avsnittet tänkte jag det här kommer jag aldrig överleva. Men nu har jag vant mig, säger hon.

Erica Mahnkopf är besviken på produktionen och säger att det inte alls blev så hon trodde det skulle vara. Mahnkopf säger dessutom att hon ångrar sin medverkan i programmet.

Clara Tengbom, pressansvarig på TV4, svarar på kritiken:

– Jag har full förståelse för att det kan vara en speciell upplevelse att medverka i en tv-produktion, där exempelvis så kallade synk-intervjuer kan ta lång tid. Det i sig är inget konstigt och en del av produktionen av ett tv-program, säger Tengbom till Hänt.