Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Karlsson bryter med KHK – klar för rivalen

Boro/Vetlanda fostrade Linus Karlsson byter klubb i Hockeyallsvenskan. 20–åringen är klar för spel med BIK Karlskoga.

Landsbrosonen Linus Karlsson slog igenom med dunder och brak hemma i moderklubben Boro/Vetlanda för några år sedan. Därefter gick flyttlasset vidare till Karlskrona HK där han spelat både i SHL och Hockeyallsvenskan.

Den här säsongen har han varit en av Karlskronas bästa poänggörare med 22 poäng på 36 matcher. Men som något av en blixt från klar himmel lämnar Linus Karlsson nu Karlskrona - för spel med konkurrenten Karlskoga.

"Idag har Linus meddelat klubben ett önskemål om att bryta sitt kontrakt med Karlskrona HK och klubben har valt att tillgodose hans önskan", skriver Karlskrona på sin hemsida.

Ungefär samtidigt presenterades han på Karlskogas hemsida.

– En stor forward med bra skott och näsa för målet. Vi är väldigt glada över att Linus väljer oss och tror att han kan få sitt stora genombrott i BIK, säger Karlskogas klubbchef Torsten Yngveson till Karlskogas hemsida.