Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Då sänds Halv åtta hos mig från Eksjö

Höstens säsong av halv åtta hos mig har dragit i gång. Nu är det klart när programmen med Eksjös representanter kommer att sändas i tv-rutan.

Mats Danielsson, etikettdoktor samt kommunpolitiker, Johan Aulin, maskinsäljare, Daniela Rostedt, elevassistent och jobbar i äldreomsorgen samt Jenny Bjälefors, affärsbiträde, är deltagarna från Eksjö som slåss om att titulera sig vem som är bästa amatörkocken.

Programmet Halv åtta hos mig är programmet där fyra deltagare varje vecka släpper fyra loss sin inre stjärnkock och bjuder varandra på middag. 15 000 kronor ligger i potten för den som röstas fram som vinnare. Programmet, som sänds i TV4, har precis inlett höstsäsongen, numera med Morgan Alling, som programledare

Nu kan tidningen berätta när det är dags för Eksjöpubliken att bänka sig framför tv-apparaterna eller mobilerna.

Vecka 45, 5-8 november, sänds Halv åtta hos mig med Eksjödeltagarna.

– Det blir ju mycket parodi på sig själv och varandra, det är något man får räkna med. Men när det gäller maten har jag varit väldigt seriös, berättade Johan Aulin när tidningen besökte tv-inspelningen under våren.