Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart för ny World Cup i Vetlanda – Skirö kan försvara titeln

Världens bästa flicklag ska koras i Vetlanda för sjätte året på raken. Titelförsvarande Skirö AIK står som arrangör för World Cup F17 igen till hösten och flera klubbar är redan klara för spel.

Skirö AIK får fortsatt förtroende att arrangera World Cup F17. Nu står det klart att årets upplaga av den prestigefyllda turneringen kommer att spelas den 30 oktober–1 november.

”Arrangören Skirö AIK fortsätter att bygga vidare på att cupen ska vara en stor upplevelse för alla deltagande lag och för bandyvärlden. Vi siktar i år på tio klubblag från Sverige, Norge, Finland, Ryssland och Kanada”, står det i inbjudan.

Redan nu är flera svenska klubbar klara för spel. Förutom arrangörsklubben Skirö AIK dyker även Hammarby/Söråker, Surte/Kareby, Villa/Lidköping BK, Uppsala BoIS och Västerås SK upp i Hydro Arena.

Skirö AIK är regerande mästare efter 3–1-segern mot Surte/Kareby i fjol.