Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kvinna attackerade sjukhuspersonal i Eksjö

Polisen larmades till Höglandssjukhuset i Eksjö efter att personal blivit attackerad av en kvinna. Hon omhändertogs enligt LOB och misstänks för misshandel.

Vid 02.40-tiden natten mot måndagen utlöste personal på Höglandssjukhuset i Eksjö ett överfallslarm. Polis skickades till platsen.

– Det är en kvinna i 20-årsåldern som har attackerat flera personer i personalen. I nuläget finns det en målsägande, men uppgifterna säger att flera har fått försvara sig mot kvinnan. Det ska inte ha varit något tillhygge inblandat, säger Erik Terneborn på polisen.

Kvinnan, som inte är hemmahörande i kommunen, omhändertogs enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Även en anmälan om misshandel i normalgraden har upprättats.

– Det är lite oklart vad kvinnan gjorde där. Jag vet inte om hon var patient på sjukhuset eller där på besök, säger Erik Terneborn.

Ingen person ska ha blivit allvarligt skadad i samband med händelsen.