Lena Philipsson behöver kanske inte någon närmare presentation. Hon växte upp i Vetlanda och slog igenom 1986 i Melodifestivalen med låten "Kärleken är evig". Hon har även varit programledare och mellanakt i Melodifestivalen. Vann gjorde hon 2004 med låten "Det gör ont".

Hon firade 25 år som artist 2011 med "Min drömshow". 2016 fick hon ta emot Lisebergsapplåden, som delas ut till någon som gjort Sverige gladare.

I början av i Olsbergs arena i Eksjö med showen "Jag är ingen älskling". Nu är det alltså klart att hon kommer till Eksjö igen, redan till sommaren. För första gången ska hon uppträda på Eksjö stadsfest.

"Vi är så glada att hon nu kommer stå inför vår stora publik, då hon är en mycket önskad bokning", skriver Fiesta Eksjö i ett pressmeddelande.

I en intervju som tidningen gjorde med Lena i samband med hennes besök till Eksjö sa hon:

Man kan säga att min karriär är i full blom nu. Jag har jobbat på länge och styrt min egen karriär och jag är tacksam för varje dag det trillar ner nya idéer i huvudet på mig. Just nu har jag mycket inspiration och jag är så glad för att jag fortfarande känner att jag har nya outforskade vägar jag kan gå.

Lördagen den 25 augusti kommer Lena Philipsson att uppträda i Eksjö.

LÄS MER: Se bilderna från Lena PH:s show

LÄS MER: Lena PH kommer (nästan) hem