Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Levi tillbaka i Poetry slam

Levi Schneider tävlar vidare i SM i Poetry slam. Han får en andra chans i tävlingen på grund av avhopp och får med kort varsel delta i tävlingen. – Det ska vara kul att vara med, säger Levi.

Det var i fredags som Levi Schneider, från Bruzaholm, fick veta att han fått en plats och tävlar för Jönköpings län i SM i Poetry slam. Tävlingen arrangeras i Jönköping på Tändsticksområdet.

Det tävlas i två olika grenar, individuell tävling och lagtävling. Redan onsdagen den 9 maj drog tävlingarna igång och pågår till lördagen den 12 maj.

– Det känns lite märkligt att vara med, det blev med lite kort varsel. Men det är kul. Jag har fått råplugga de senaste dagarna, berättar han och fortsätter:

– Jag känner ingen stress för jag känner att jag kan ta mig lite friheter då allt blev väldigt spontant.

Kommer du att ha något speciellt tema de här tävlingsdagarna?

– Det finns de som kan köra på ett och samma tema, och gör det väldigt bra. Men det är inget jag tycker om, jag kommer att köra lite olika varianter för att jag vill att folk ska underhållas. Det blir bland annat lite personligt, säger Levi.

LÄS MER: Levi är vidare i Poetry slam-tävling