Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man misstänks för våldtäkt – ska ha dragit in kvinna på toalett

En man i 20-årsåldern misstänks för våldtäkt. Enligt misstankarna ska mannen ha dragit eller fört in en kvinna – mot hennes vilja – på en toalett i en offentlig lokal i Nässjö. Mannen ska sedan ha dragit av hennes kläder och utfört handlingar som enligt åklagaren är att bedöma som våldtäkt.

Åklagaren, som väckt åtal mot mannen, påpekar att kvinnan har befunnit sig i en särskild utsatt situation, bland annat på grund av påtaglig berusning, allvarlig rädsla samt hennes utsatta och sårbara läge då hon befunnit sig i ett mycket begränsat utrymme.

I polisförhör förnekar den misstänkte mannen att han gjort sig skyldig till brott.

Rättegången kommer att hållas i Eksjö tingsrätt på torsdag, nästa vecka. Under förhandlingen kommer flera vittnen att förhöras, bland annat en polis, en ordningsvakt och andra personer som befann sig på den aktuella adressen den aktuella kvällen för ett par år sedan.