Marcus Sjöberg är tillbaka i Bonde söker fru för att hitta kärleken. I senaste avsnittet presenterades han på nytt. Han var med i första säsongen för elva år sedan, men erkänner själv att han kanske inte var mogen nog då. Den här gången menar Marcus dock att han går in med en helt annan inställning.

Min längtan efter kärlek har varit enorm. Jag har kanske varit kär två gånger i mitt liv och jag vill uppleva den känslan igen, säger Marcus i programmet.

Till skillnad från de andra bönderna så har han inte varit med på den stora uttagningen med gruppdejter, så istället har han valt ut fyra tjejer som får komma till gården direkt.

Att vi ska vara fyra tjejer under ett tak kan ju vara lite oroväckande. Fyra höns och en tupp, det vet man aldrig hur det kan gå, sade Erica Mahnkopf som var en av de fyra som valdes ut.

Det första hindret på vägen blev något oväntat maten. På grund av allergier och kosthållning fick de genast åka till mataffären.

Tjejerna har då en massa olika… Alltså de tål ju inte mat, alltså vanlig mat, sade Marcus och skrattade.

Men vilken sorts tjej är då Marcus ute efter?

Jag har valt efter dels lite vilka intressen de har och sedan att de är lite självständiga som jag är och sen någon som är aktiv. Jag vill absolut inte ha någon soffpotatis, gärna en sportig tjej, säger han och fortsätter:

Jag vill träffa en glad tjej, jag vill inte träffa någon som är tjurig, men de verkar glada och trevliga.

De fyra som Marcus träffar är 26-åriga Erica Mahnkopf, 34-åriga Malin Sundberg, och 42-åriga Heléne Åstrand. Den fjärde deltagaren får vi stifta bekantskap med nästa avsnitt.

Initialt verkar Marcus fått ett gott öga till en av tjejerna.

Alltså, första intrycket av de här tre tjejerna är ju... Erica ser ju väldigt bra ut.

Läs mer: Marcus gör comeback - TV4 utlovar sexchock

Läs mer: Här är våra lokala dokusåpakändisar