Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Misstänkt mord i Stockaryd – kvinna hittad död

En kvinna i 40-årsåldern hittades död i en lägenhet i Stockaryd under tisdagens förmiddag. Senare under kvällen anhölls två män, skäligen misstänkta för för mord.

Polisen larmades till adressen strax före klockan 11.00 på tisdagen. Väl på plats hittade man en avliden kvinna i en lägenhet, något som TT var först med att rapportera om. Kvinnans anhöriga är underrättade.

– Eftersom det är oklara omständigheter runt dödsfallet så har vi inlett en förundersökning om mord, alternativt dråp, uppger Monica Bergström, presstalesperson vid polisen i region Öst till tidningen.

Under dagen har polisen gjort en en teknisk brottsplatsundersökning, hållit förhör och knackat dörr i området.

– Vi har hållit en hel del förhör, och kommer att fortsätta hålla fler. Så får vi se vad det ger, säger Monica Bergström.

Den tekniska undersökningen kommer man inte få in resultaten från förrän tidigast onsdagen. Strax före klockan 21.00 fick TT uppgifter om att två personer har anhållits som skäligen misstänkta för mord.

– Utredningen har lett fram till det, säger Monica Bergström, presstalesperson vid polisen i region Öst, till TT.

Enligt Monica Bergström är polisen fortsatt intresserad av fler vittnesuppgifter.

– Om någon har har gjort några iakttagelser är vi såklart tacksamma om de kontaktar oss, uppger Monica Bergström.

Har du sett något? Vet du mer? Kontakta polisens tipstelefon på 114 14. Om du är vittne till ett pågående brott ska du kontakta polisens akutnummer 112.