Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Moneybrother kommer till stadsfesten

 
Eksjö stadsfest 2019
Visa alla artiklar

Artisten Moneybrother är klar till Eksjö stadsfest. Han har bland annat varit med i Så mycket bättre och förra året släppte han ett nytt album.

Anders Wendin, men mer känd som Moneybrother, kommer till Eksjö stadsfest i augusti. 2017 var han med i tv-programmet Så mycket bättre. Förra året släppte Moneybrother albumet "Det är dom dagarna jag vill sjunga om". Nu ger sig Moneybrother ut på en turné och kommer till Eksjö med fullt band.

"Det blir nya och gamla låtar, det blir hits och tolkningar och som publik kommer man än närmre den alltid inlevelsefulle artisten som trots otaliga spelningar i ryggen fortsätter sjunga med en debutants hunger", skriver Fiesta Eksjö i sitt pressmeddelande.

Lördagen den 31 augusti står han på stadsfestscenen. Tidigare i veckan blev det också klart att Ingemar Olsson kommer till Eksjö. Han har bland annat har skrivit "Du vet väl om att du är värdefull" som finns i den svenska psalmboken. Han firar 50 år som artist i år och har genom åren släppt tjugo album, 200 egna låtar på flera språk samt tre böcker. I sommar kommer han spela i Kyrkbacksgården under Eksjö stadsfest.

Låtskrivaren, musikern och sångaren Peter Hallström kommer också till stadsfesten. Han har bland annat varit med och skrivit "Håll mitt hjärta", "Kärleksvisan" och "Viskar en bön".

En kör som vid flera tillfällen har varit med och uppträtt under Eksjö stadsfest återvänder även i år. Det är Ingarps ungdomskör. I år kommer de att framträda under familjelördagen tillsammans med Peter Hallström.